Energi, ja tack.

Nu har det gått nästa en vecka sedan jag skrev någonting. Har tänkt på bloggen ganska mycket men ändå inte känt mig tvingad till att skriva. Det är skönt att det är på den nivån. Hade aldrig kunnat blogga ifall jag skulle känna mig stressad över det. Jag bloggar för att jag tycker om det, sen är det inget mer med det. 
 
Sedan sist har det inte hänt jättemycket. Har mest lunkat med i vardagstakten med förskola och praktik. Men det är så himla skönt då vi får komma tillbaka i rutinerna efter sjukdomsperioderna. Inte så konstigt kanske, jag är nog en rutinmänniska trots allt. 
 
Söker en herrans massa jobb och hoppas på att jag får napp snart. Är segt att bara gå på Alfakassa, ger inget extra klirr i kassan direkt. Men jag har inte förlorat hoppet, jag vet att jag snart kommer få en chans att åtminstone få gå på intervju, jag känner det. Det är dags för det nu.
 
Imorgon styr jag och lillan bilen mot Nyköping, min mormor fyller 80 på torsdag så då blir det kalas, och det kan vi ju inte missa! :)

Nu blir det lite plock och städ här hemma innan vi tar kväll ordentligt. Sedan tar vi packningen imorgon, det hinner vi med :)

Hoppas att ni har det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *