Att tro räcker inte

För det första, kan någon leka min mamma och komma hit med några flaskor cola light och massor utav glass? En tidning också, det fick jag alltid då jag var liten. 
Trodde att min förkylning var på väg att vända, i tisdags sa jag ”ja men nu kan det bara bli bättre”…jo…eller inte. Igår var jag helt slut och fick samtidigt ta hand om en grinig unge som fick en extra dag hemma innan återkomsten till förskolan. Idag är det inte värre, men jag känner mig bakis. Nyser och har mig och ja, jag tycker riktigt synd om mig själv. Det är okej, man får det ibland.
 
Trots dagens hälsotillstånd så gick jag ut och rastade Pellan lite. Vi traskade runt här hemma i parken, gungade lite, tittade på blommor och träffade en mysig katt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var en ganska mysig dag, trots allt. ♥
 
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *