Barnrum

Som jag säkert nämnt tidigare så håller jag i huvudet på och inreder Pellans rum. Jag skulle gärna vilja ha en tapet på en utav väggarna, men hur lätt är det egentligen att välja?!
 
På bloggbrunchen förra veckan så fanns Hanna Wendelbo från Boråstapeter.
 
 
Herre min je, vilken inspirationskälla denna damen är! Då hon stod och pratade så ville jag bara direkt hem och börja tapetsera! Frågan är hur det hade gått med tanke på att jag aldrig gjort det tidigare, haha! Så, tur att jag lugnade mig och valde att fundera lite på saken istället.
 
 
↑ Tapet från kollektionen Lilleby som finns i tre olika färgsättningar, fantastisk!
Denna är också helt underbar! ↓
 
 
Bilder lånade från Boråstapeter.
 
Men som sagt, det är verkligen inte lätt att bestämma sig! Dessa två finns iallafall med på min lista över kanske-tapeter :)
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *