Brödbak

Ikväll slängde jag ihop en deg och fixade lite frallor. Och ja, jag slängde (nästan iallafall) ihop degen. 15 minuters jästid och cirka 10 minuter i ugnen. Perfekt!!

Magen sa mums! Hade i lite dinkelflingor för att göra det extra smarrigt :)
Imorgon var tanken att jag skulle gå iväg till årets Baby & Barn på svenska mässan, men ungjäkeln kommer hem ifrån förskolan och får feber! Så typiskt! Nåja, får gå dit på lördag när pappan kan vara hemma… Men visst blir man lite knäpp i skallen då man länge gått och tänkt att man ska göra en sak, och så blir det ändrat?! Jag blir knäpp iallafall. Men men, så är det att ha barn på förskola, ett barn som dessutom är extra infektionskänslig. Kära barn, se till att växa ifrån astman, snart, tack!
Sov så gott på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *