Färdigtränad!

Jisses, jag är helt slut. Har för första gången i mitt liv fått besöka Hagabadet. Vet inte hur många gånger jag har gått förbi där, men idag blev jag erbjuden att få träna en gång gratis, och det var helt fantastiskt. Det passet jag valde var ett intensivpass i vatten. I 55 minuter höll vi på och jag kunde till slut knappt röra mina armar, fy tusan så jobbigt det var!!! Men oerhört skönt samtidigt. Just vattengympa är väldigt bra för min stackars kropp eftersom att det inte belastar mina leder på samma sätt.
Tyvärr tillåter inte min ekonomi att jag tränar där, för en som får 160 kronor om dagen så blir det väldigt dyrt. Men det var iallafall mysigt att vara där. Tog ett dopp i relaxavdelningens lilla pool efteråt, varmt och skönt vatten, och sedan satte jag mig i aromabastun som var precis lagom varm. 
 
Nu sitter jag hemma och håller på att somna. Men snart iväg igen! Här finns ingen tid till att slöa inte ;)

Hoppas ni har en fin dag! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *