Hej och hå!

Oj vilken dag! Efter att för första gången på länge, fått sova en hel natt på egen hand här hemma, så var jag riktigt utvilad trots att jag hade ställt klockan imorse. Nåja, den ringde klockan nio så det var väl inte så tidigt trots allt. Men iallafall, det var fantastiskt skönt. Saknar den bättre delen utav lilla familjen, men som tur är så kommer de hem imorgon igen.
Jag låg kvar i sängen ett tag, piffade mig lite och gick sedan tillbaka till sängen för att krypa ner med en kopp kaffe och det senaste avsnittet utav Pretty Little Liars. Man skulle väl kunna säga att jag laddade för resten utav dagen.
 
Satte mig lite senare på en spårvagn för att vid klockan 12.00 infinna mig på mitt livs första bloggträff. Som jag har längtat efter den här dagen! Jag var inbjuden till bloggbrunch inför Baby- och barnmässan som är nästa helg. Kommer att berätta mer om den imorgon då jag också kommer att visa vad som fanns i den fantastiska goodiebagen vi fick med oss hem. Den fantastiskt STORA goodiebagen :)
 
 
Efter att träffen var slut så tog jag och Alexandra (bakom bloggen Axdal) oss till Saluhallen för att ta en fika och prata lite. Vi träffades första gången då vi var i samma mammagrupp, men idag insåg vi att vi nog inte träffats på ungefär ett år. Var trevligt att prata lite, och vi lär väl se mer utav varandra snart eftersom att mässan är nästa vecka :)
 
Sedan träffade jag min fina vän V. Vi har heller inte träffats på ett tag, så idag var det dags. Vi strosade runt en sväng på stan innan vi åkte hem till henne och hade myskväll. Det blev nachos och cola och sedan visade hon mig alla härliga bilder från när hon var i Thailand. Jisses att jag måste åka dit! 
 
Åkte sedan hem och har varit hemma i drygt en timme. Det är väldigt tyst. Och skönt. Och jag längtar efter ytterligare en hel natts sömn, härligt!
 
Hörs imorgon! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *