Krassligt värre

Idag då jag kom till förskolan så möttes jag av en ledsen tjej som satt i knät hos en av fröknarna :( Hon har börjat hosta jättemycket och hade pratat om mig. Då jag frågade varför hon var ledsen så sa hon: ”därför du ska komma”, gullet. Haha, hade jag tagit det bokstavligt så hade jag trott att hon var ledsen just för att jag skulle hämta henne, men jag frågade för säkerhets skull ifall det var så att hon var ledsen för att hon ville att jag skulle komma, och så var det ju :) Nu sitter hon och snorar här bredvid mig, vi snorar ikapp skulle vi kunna säga. 
 
Då jag var på bloggbrunchen så fick jag i goodiebagen ett värdebevis på en matkasse ifrån Coop och idag var det dags att hämta den. Jisses så fina saker som fanns i. Ska bli spännande att laga mat från recepten också, så väldigt sällan vi använder just recept. Återkommer med resultat.
 
Nu ska vi snora vidare här, hoppas ni har haft en fin start på veckan. ♥
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *