Loppievent

Har haft en fantastiskt trevlig kväll idag. Var på Akademikliniken här i Göteborg på ett event anordnat utav Loppi.se. På Akademikliniken gör de alltifrån ansiktsbehandligar till kirurgiska ingrepp. Jag själv har inga planer på att lägga mig under kniven men kan absolut tänka mig att unna mig någon ansiktsbehandling i framtiden.
 
Angående skönhetsoperationer så ska jag direkt säga att det är något jag står väldigt neutral till. Jag tycker att det är upp till var och en. Trivs man inte med sig själv och har ekonomin för det, så ska man väl göra en korrigering ifall man vill. Även om jag inte skulle kunna tänka mig att göra det idag så dömer jag ingen som har planer på det eller redan har gjort det. Blir du gladare av det? Go for it! :)
 
 
 
Vi blev bjudna på bubbel, Vitamin Well och smaskiga snittar! :) Sedan fick vi information om Akademikliniken samt vad de pysslar med.
 
För skojs skull så gjorde vi om min näsa i datorn, haha, tänk vad man kan göra! Och tänk ifall man hade haft en sådan maskin hemma, då fanns det tidsfördriv så det räckte och blev över ;)
 
 
Ja, så här skulle den kunna se ut. Egentligen tror jag inte att det är någon mer än jag som ser skillnad. Som många vet så tycker jag inte om min näsa. Nej, den är egentligen inte så stor eller ful, men jag gillar den inte – basta ;)
 
Såklart fick vi med oss en fin goodiebag hem! Många fina saker fanns däri.
 
 
I påsen fanns det bland annat lite produkter från just Akademikliniken, saltlakrits från Malaco, de godaste popcornen jag någonsin ätit – från Bloom’s, te, vattenflaska och lite annat smått och gott :) Jag ÄLSKAR goodiebags, känns så lyxigt och som någonting bara kändisar får annars ;)
 
Stort tack till Loppiteamet, Charlotta och Katarina, och såklart till teamet på Akademikliniken ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *