TGIF

Hör å häpna, förkylningen är bättre!! Igår var jag rentutav bedrövad och trodde att jag nog hade fått en kronisk förkylning. Jag är glad över att jag hade fel! Tog mig ut en sväng i solen igår, en hel timma satt jag vid våra odlingar och virkade. Ja, alltså, inte på marken eller i odlingslådorna, det hade blivit konstigt. 
Passade även på att rensa i lådorna lite, och under halvmultnande löv så såg jag en hel hög utav gröna små blad. Tänk att de klarat sig så bra under vintern och redan har börjat växa igen. Jag vet inte ifall jag gjorde rätt som blottade de små växterna, men en del av mig tror mycket på att solen kommer att göra gott. Hur som haver, det visar sig :)
 
Idag är jag hemma och väntar på att mina kära föräldrar ska komma på besök. Denna förkylning gör ju också att jag inte riktigt kan prestera på min praktikplats. Det är synd, men jag tror inte att de lider någon större nöd av min frånvaro :) Ska ta dagens första kopp kaffe och ta det lugnt ett tag, sedan är det nog dags att bädda och dona lite. 
 
Ha en fin dag! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *