Upp och ner

Mellan mensvärk, virkning och ytterligare ett nederlag då det kommer till mitt jobbsökande, så tycker jag ändå att ni förtjänar en rapport om min härliga lördag då jag var på bloggbrunch. Som jag tidigare nämnt så var detta det första bloggrelaterade eventet jag faktiskt blev inbjuden till, och förhoppningsvis inte det sista :) Så himla trevligt att träffa andra bloggare samt fyllas av all positiv energi som var samlat i ett och samma rum. Det om något behöver jag nu. 
 
Då vi klev in genom dörrarna på Valentin & Byhr, reklambyrån som ordnat allt så fint, så möttes vi av en rad med stora goodiebags och ett bord fyllt med godsaker. 
 
 
Där fanns också representanter från Polarn o Pyret, Spojl, Reirei med Ergobaby m.fl. Jag fick klämma och känna lite på vårnyheterna som snart kommer från PoP, och jisses vad mycket fina saker :) 
 
 
Här visar Monica från ReiRei upp den nyaste bärselen från Ergobaby, och finessen med denna är att man inte bara kan bära barnet på tre sätt, utan nu fyra. Selen heter Ergobaby 360 och kommer att komma ut i handeln under april månad. 
 
Underbara Frida från Trendenser  som jag även träffade på Påskpysselworkshopen, var där och pratade om trender inom inredning och vad man bör tänka på då man inreder ett barnrum. Sedan pratade hon även om lite entreprenörskap och hur man kan tjäna pengar på sin blogg. 
 
 
Träffade såklart ett gäng med härliga bloggare också, Axdal, Fina Frun, Theodora, Fables Mama samt Så fint jag vill. Tänk att man får chans att träffa så trevliga människor bara genom att man har samma bloggintresse :)
 
Tusen tack till alla som var där, till Baby&Barn och Valentin & Byhr, som gjorde detta möjligt!
 
Är ni fortfarande nyfikna på vad som fanns i goodiebagen? Då får ni vänta ett tag till, jag kan ju inte bjuda på allt på en gång ;)
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *