Vår? Eller höst va?

Alltså hörreni vädergudarna. Vad är det egentligen ni pysslar med? Jag citerar tanten vid spårvagnshållplatsen imorse: ”Ja, en är ju lite rädd för vad som händer med klimatet”. Idag kände jag mig som en lite tyngre variant utav Mary Poppins – för visst är det så att hon måste väga som en fjäder eftersom hon kan flyga så med ett paraply? Jag lyfte alltså inte, men paraplyet ville det. Nåja, hem kom jag, halvt ihjälfrusen och med en krullig lugg. Min lugg tycker inte om göteborgsvädret.
 
Nu sitter jag med trotsig tvååring vid matbordet. Och ja, det har gått så långt att jag sitter och bloggar samtidigt. Men vet ni varför?! Mitt tålamod är slut. Borta. Försvunnet. Hon pratar HELA tiden, vägrar äta och pratar ännu mer. ”Va nör du mamma?” ”Ät nu mamma” ”Ät, ät, ät!” ”Äta mer mat mamma?” ”Ja tytte inte om ärtor” ”Jag vill ha kefup” ”Ja vill inte ha hinksås” ”Ja är kaddig om händerna mamma” ”Vi tätta händerna mamma!” ”Hä är din gaffel mamma” ”Mer mölt mamma”…..AAAAAAAA!!!!!
 
Ska snart iväg och virka. Ut i kylan igen. 
 
Hur har ni det, mina vänner? ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *