Vilken helg!

Fantastiska Baby&Barnmässan är nu över för i år. Igår hade jag nöjet att få gå runt där själv i många timmar. Tänk så många underbara människor en kan träffa på en och samma plats :) Känns som att jag har knytit många nya kontakter som jag kommer att ha goda samarbeten med! 
Idag hade jag Pellan med mig och hon njöt nog lika mycket som jag utav att vara där ;) 
 
Kommer att komma många uppdateringar från helgen, men just nu ligger jag utslagen i sängen och orkar inte riktigt röra mig.
 
 
Så här peppade var vi på spårvagnen imorse :) Köpte en ny mössa till’na igår som hon såklart älskade, eftersom att den är blå ;)
 
På vägen hem gick vi av på Linnéplatsen för att promenera genom slottsskogen. Det var en trött tjej i vagnen, och precis som jag förutspått, så somnade hon. Men vilket fantastiskt vårväder vi har fått!!! 
 
 
Folk hade vallfärdat till slottis idag, vilket jag förstår! Så mysigt att gå där och höra alla skratt, känna doften från engångsgrillarna och känna solen värma ansiktet. Åh våren, vad jag har längtat efter dig!
 
Ha en fortsatt fin söndag så hörs vi snart med uppdateringar från mässan :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *