Virka virka virka!

Jag kan inte släppa virknålen. Lägger jag ifrån mig den så kan jag inte sluta tänka på den. Jag älskar mina virknålar! Visste ni att man kan få skador i fingrarna av att virka? En gång fick jag ett sår på ena fingret som liknade ett brännsår. Jag vill meddela att det inte alls är skönt. Nu har jag ont i ena tummen och toppen på ena pekfingret. Men vad gör det då man ser sina färdiga alster? ;)
Just nu håller jag på med Virkisarna till en liten tjej som snart fyller år. Hon har en bok hemma som handlar just om Virkisarna, så då tyckte mamman där att det vore en perfekt födelsedagspresent. Söta är de också! MEN svåra att virka, väldigt pilligt.
 
 
Så här sitter jag med garn i alla färger och virkar så att fingrarna gör ont. Men snart klar! :)
 
Hoppas ni har en mysig dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *