Beslutsångest

Då vi köpte vår hylla så fick vi ett presentkort i samma butik. Har äntligen bestämt vad vi ska köpa för det. Det blir en sittpuff från Fatboy och en förvaringskorg från Muuto. Nu har dock nästa svårighet uppdagat sig.. Vilken färg?!

svenssons

 

Bilderna är lånade från Svenssons

Tanken är att korgen så småningom ska stå på sittpuffen, så färgerna måste passa ihop. Insåg igår att jag har så otroligt många olika handarbetstidningar som jag helst vill ha framme, så vad är då bättre än en snygg tidningsförvaring? :)

Vad tror ni?

5 reaktioner på “Beslutsångest

    1. Hej! Ja, jag gjorde en beställning, men vet inte ifall det funkade ordentligt, såg inte någon 10% rabatt, däremot en VS-påse. Men det kanske var rätt, tänkte inte så mycket på det ;) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *