Cykelpremiär!

Imorse ringde klockan alldeles för tidigt. Det är tydligt att jag inte är van att gå upp innan halv åtta på morgonen. Men idag var det dags att åka iväg och lämna bilen på verkstan. Den ska få nya sulor, helt nya. Vi har äntligen bestämt oss, men vilken djungel det är. Men men, det här blir kanonbra! :)

I och med att bilen är inlämnad så hade vi tur som fick låna grannens cykel till förskolan. Det var första gången någonsin som Pellan satt i barnstol på en cykel. Eftersom att vi inte har någon cykel själva så har det blivit så. Dock kommer det nog bli ett cykelinköp i år efter att jag fått tillbaka pengar på skatten. Göteborg är en perfekt cykelstad, bra cykelbanor och nära till allt. Det var en glad unge som satt bakpå, hon skrattade och sa ”bra mamma!” :) Hon är alltid så bra på att berömma mig. Det spelar ingen roll ifall jag kommer ut ur duschen eller ifall jag dammsugit, alla gärningar blir premierade :)

Igår satte vi upp de sista hyllplanen på vårt nya hyllsystem. Så himla fint blev det!

Photo 2014-04-10 11 33 23

Denna bild tog jag innan vi satte upp de sista hyllplanen, men ni kan iallafall få en hint om hur det ser ut :)

Förvaring, förvaring, förvaring – det är a och o i en liten tvåa. Det här är dock bara startskottet för vår förvaringsförbättring. Det kommer att bli så himla bra sen när det är klart!

Hoppas att ni har en fin dag! ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *