Denna dagen..

Fortfarande grått ute. Såg en liten bit utav en blå himmel och några solstrålar igår, men de försvann lika fort som det började regna igen. Här hemma har jag mest gått och förberett för vårt nya hyllsystem vi var och hämtade igår. Det är fortfarande i kartonger, så jag sitter och kikar på det lite då och då. Åh vad jag har sett fram emot detta! Förhoppningsvis kan vi få upp det ikväll då H har kommit hem.

För övrigt har det inte hänt något nytt. Pellan är inne i en hemsk period just nu. Allt vi ska göra bär mot en konflikt, om det så handlar om att byta blöja, att ta på/av stövlarna, gå till förskolan, gå hem från förskolan, äta mat, städa..ja, det mesta ni kan tänka er. Jag är så mentalt utmattad vilket jag inte varit på väldigt länge. Dock vet jag att det bara lämnar oss i en spiral då jag får dåligt tålamod och mindre tålig. Men, hon är en riktig skitunge för tillfället, så är det bara ;)

På tal om Pellan så är det snart dags för utvecklingssamtal på förskolan, det ska bli väldigt spännande. Kan inte förstå att min bebis har blivit så stor så att det är dags för utvecklingssamtal. Var på ett förra året, men då hade hon inte gått på förskolan så länge. Nu har det hänt så himla mycket, så det ska bli kul att se vad hon är för person då hon inte är hemma :)

Vad pysslar ni med idag? Har ni också regn över er?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *