Dimmigt

God förmiddag på er! Vart tog våren vägen? Vi har haft riktigt toppenväder de senaste veckorna, men hela helgen, och även idag, har regnet verkligen hängt i luften. Så himla trist. Det är grått ute, det är dimmigt och fult. Jag vill ha tillbaka solen, mår så himla bra utav den.

På schemat idag finns jakt på sommardäck. Vi körde sista säsongen förra året på våra dåvarande däck så nu är det dags för nya. Är ju inte sådär direkt jättebilligt, men känns ändå som en sak man inte ska spara in på. Har hittat två olika däck som har fått bäst i test, så snart ska jag iväg till ”vår” verkstad och se ifall de kan hjälpa mig där.

Vad hittar ni på idag?

Photo 2014-04-05 19 04 09

 

6 reaktioner på “Dimmigt

 1. Här började vi dagen med regn och grå himmel.
  Regnet avtog förvisso men det gråa fortsatte och gäller fortfarande. Jag ångrar en smula att jag ställde ut möblerna för det var sisådär en månad för tidigt verkar det som…

  Nya sommardäck borde även jag införskaffa mig. Suck på det!

  Ha en fin måndagskväll!

  1. Ja, vi blev nog alla lite lurade utav den tidiga våren i år. Men, nu kan det ju bara bli bättre efter alla dessa regndagar :)
   Ha det fint du med!

 2. Lycka till med däckjakten då ;)
  Jag tror jag håller mig så mycket som möjligt inomhus idag. Ryser när jag ser regnet som smattrar på rutorna, men ganska mysigt om man kan beskåda det från värmen här inne…

  1. Jag håller med dig, det är mysigt med regn då en får vara inomhus. Dock tycker jag att, ifall jag har rätt kläder på mig, så kan det vara ganska mysigt att vara ute i regnet :)

 3. Härligt att läsa din blogg så att jag får va med lite fast ni är såå långt borta hoppas ni har sol idag för vi har fått regnet kram

  1. Ja, jag måste ju försöka hålla er lite uppdaterade :)
   Nejdu, någon sol har vi inte sett till här, några solstrålar igår, men de försvann ganska så fort. Bara regn, hela dagarna.
   Hoppas ni mår bra!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *