Einrad – en Julle

SONY DSCPå bloggbrunchen inför Baby&Barn så fick vi alla en sådan här filur i vår goodiebag. Det är en ”Julle”, skapad av Filur Design och Holmfridur Hardardottir. Det är en fantastisk idé. Holmfridur har själv skrivit och berättat om tanken bakom Jullarna. Jag klistrar in det här, för jag tycker att hon har beskrivit det så fint:

25376-5093620-shopw-a0861c

 

Jag fick chans att prata med Holmfridur på mässan, och vilken inspirerande person hon är. Jag kan inte nog poängtera hur mycket jag tycker om tanken bakom Jullarna. Pellan kallar sin ”min gulliga stjärna”, och just det här med att man inte uppenbart ser vad Jullen föreställer, är lite roligt. Det är bara fantasin som sätter gränser :)

Så, dagens tips är att ni kikar in på Filur Design och skaffar er en Julle ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *