Frugans favoriter

Nu när den nya bloggen är på plats så tänker jag börja rapportera om Baby & Barn-mässan som var i helgen. Det var en herrans massa klädföretag på plats, och ett av dem var Me&I. De stod där med gamla godingar och även nya godingar. Jag köpte ett par byxor och en tröja till Pellan, men inget från det nya sortimentet. Hade jag haft en tjockare plånbok så hade dessa favoriter LÄTT fått följa med mig hem :)

favoriter

 

Tröjan ”Owls”, ”Owls Tunic” och ”Holey Cardigan”.

Bilder är lånade från Me&I

 

2 reaktioner på “Frugans favoriter

  1. Meandi gör så himla mycke fint ! Jag har en grön klänning från förra året som jag fullkomligt ÄLSKAR !
    Dock tycker jag det är synd att dom inte gör sina haremsbrallor för barn i större storlek än 98/104 för nu är den ”tiden” förbi hemma hos oss :(
    Kram

    1. Ja, jättemycket fint! Köpte ett par bruna mjuka byxor till E, hur fantastiska som helst! Har dock inte köpt något till mig själv, än ;) Hm, di växer så det knakar, små liven!
      Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *