Ledig söndag?

Här hemma är det full rulle. Är själv med Pellan idag då pappan är iväg på fotbollsmatch flera timmar härifrån. Vi tog en lugn förmiddag, låg kvar i sängen länge och gick sedan till bagageloppisen som de har vid Slottsskogen. Var inte speciellt mycket folk där, varken säljare eller besökare, men kanske inte så konstigt med tanke på hur vädret har varit idag. Regn, regn och regn. Inte speciellt kallt, men lagom ruggigt så att det räcker att vara ute en gång på dagen.

Efter att vi hade kommit in så var det dags för vila. Jag passade också på, låg bredvid Pellan nästan hela tiden, så himla mysigt. Sedan satte jag igång med att riva morötter till muffinsen som nu är färdigbakade. Ska på årsmöte med odlarföreningen ikväll och lovade att ta med mig något till fikat. Nu har jag precis ställt in en form med Canneloni i ugnen, som var recept nummer tre från matkassen. Ska bli spännande att se hur barnet reagerar på det, hon är ju lite utav en matvägrare för tillfället. Jag däremot tror att det kommer att smaka väldigt gott, åtminstone hoppas jag det :)

Måste återigen påminna er om att ni har lite tid kvar på er att tävla. Kl. 18:00 idag stängs tävlingen. Så kom igen och tävla nu ;)

tavling

 

Tryck på bilden så hamnar du direkt i tävlingsinlägget.

Önskar er en fin kväll! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *