Naturen

Även fast vi i Göteborg bor så nära skogen, eller Slottsskogen och Änggårdsbergen närmare bestämt, så ger det inte riktigt samma känsla som då vi är hemma i Nyköping. Vi märker stor skillnad på Pellan då hon får vara ute på landet mot mitt i stan, hon blir som en helt annan liten människa. Det var extra tydligt under påskhelgen då vi var i stugan, hon gick runt och plockade med pinnar, pratade med myror (!) och trallade lite för sig själv.

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

Det är nog trots allt en liten lantis i den där tjejen, det måste ligga i generna :)

2 reaktioner på “Naturen

 1. Härliga bilder ! Hon är så himla fin :)
  Visst är det härligt att ha ”nära” till naturen !
  Nu på våren och sommaren tar jag tillfället i akt att vara ute så mycket som det bara går,
  och Viggo älskar det tack och lov lika mycket som mig !
  KRAM

  1. Tack, vad gullig du är! :) Ja, det är tur att de små delar våra intressen, jag är precis likadan när det kommer till skog och natur. Är inte alls en stadsbo utan längtar efter att få ett hus på landet :)
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *