Nu är det klippt

Jag har länge funderat på att göra en förändring. Ända sedan jag var gravid så tycker jag att mitt hår har sett ut som ett råttbo. Innan graviditeten hade jag fint självfall som lätt gick att styla, men efteråt har det verkligen varit platt fall.
Idag bestämde jag mig dock, så ut ur duschen och fram med saxen.

Den första bilden visar på självtorkat hår (minus luggen som hade haft fjongar om jag inte hade plattat den), och den andra bilden visar på ett mer stylat burr. Jag är nöjd, och framförallt för att jag sparade massor utav pengar genom att göra det själv :)
20140403-235744.jpg

6 reaktioner på “Nu är det klippt

    1. Tack! :) Ja, jag tog bara tag i saxen och tänkte att i värsta fall får jag ha håret i tofs fram tills dess att det växer lite mer, eller så får jag gå till frisören ändå ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *