Överraskning!

Igår gällde det att vara försiktig. Det är alltid svårt att hålla en hemlighet när man vet att överraskningen kommer att bli uppskattad. Men vi klarade det, och vår kära vän hade ingen aning :) Eller, att hon skulle få möhippa hade hon nog räknat med, men inte visste hon vilka som skulle vara med :)

Började dagen med att åka bil till Stockholm tillsammans med en tjej som jag aldrig träffat innan. Men det gick ju hur bra som helst, vi pratade hela tiden och hade en riktigt trevlig resa. Sedan satte vi oss på tunnelbanan till rådhuset, tog en kaffe innan vi gick till våra respektive stationer. Jag vandrade till stadshuset där jag satte mig på en bänk precis vid vattnet. Där var jag ganska länge innan dagens huvudperson hittade mig och började gråta för att hon inte trodde att jag skulle vara där :)

Vi gick sedan och letade upp den sista personen innan det blev dags för nästa aktivitet. Vi begav oss till NK och blivande bruden fick köpa underkläder :) Efter det så gick dagen i ett. Vi åt lunch, hade lite lekar och skrattade en hel del. Efter det så gick vi tillbaka till NK och drack champagne innan vi skulle dansa Bollywood-dans. Herre min je, det var minsann inte lätt! Men kul!

Efter dansen hade vi god tid på oss att piffa, och så gick vi till dagens sista anhalt, Supper på Tegnérgatan, där det var middag. Jag stannade till 22 ungefär innan det var dags att bege mig mot bussen hem. Vilken otroligt lyckad dag! Jag är så himla stolt över alla fina människor som var med och ordnade det så att min kära vän fick den bästa möhippan!

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Fina vän ♥

Idag åker vi till stugan och premiärkör mammas och pappas nya båt :)

Ha en fin dag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *