Pollenallergi?

Jag har aldrig någonsin reagerat på pollen, men börjar misstänka att det är det som är boven som ligger bakom mina nysningar. Eller så är det bara en vanlig seg förkylning. Oavsett så är det irriterande att ha något som kittlar i näsan hela tiden… :)

Även om det är pollen, så är jag så oerhört lycklig över att det är vår nu! Fåglarna kvittrar ute, det blommar på träden, min rabatt har blivit grön igen, och snart kan jag börja jobba i odlingslotten.

IMG_2412

 

Denna bild är tagen för exakt ett år sedan, verkar som att det var fint väder då med :)
Det är läskigt hur fort tiden går egentligen, på den här bilden ser hon fortfarande ut som en bebis, eller, hon är ju tekniskt sett inte en bebis eftersom att hon är ett år gammal, men ändå. Hon ser så himla liten ut.

På schemat idag står tvättning och städning. Sedan hoppas jag att det finns lite tid över för att virka, det var några dagar sedan sist. Har så många projekt som är påbörjade, borde bli klar med något utav de sakerna innan jag börjar på något nytt. Dock är det svårt då jag ser på alla mina fina garner och alla fina mönster jag har.

Hoppas att ni får en fantastisk dag och att solen skiner på er!

Och glöm inte att vara med i tävlingen!

tavling

4 reaktioner på “Pollenallergi?

 1. jag har ju allergi och själva allergin känner jag mest av när jag är ute eller har fönstret öppet..

  så min förkylning jag fått är nog både och.. :/

  och nu har barnen blivit sjuka med..:(

  på tal om barnen vi borde ses och leka..

  1. Ja jag vet inte riktigt vad det är jag har, är ju mest bara snuvig, inga andra förkylningssymptom..
   Men ja, vi borde ses med barnen och leka någon dag, vi får bestämma något :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *