Solig morgon

Godmorgon på er! Idag vaknade Pellan samtidigt som tuppen, ungefär. Vi har ju ingen tupp, men ifall jag hade en så tror jag att han hade vaknat lika tidigt som hon gjorde. Vi har precis lämnat bilen till verkstan och håller tummarna för att det går fort att åtgärda felet, vad det nu är. Det är så himla typiskt att det skulle hända precis nu. Jag hade en tandläkartid inbokad imorgon som jag har väntat på ett bra tag. Idag ringde jag för att boka om den, och ja, visst fick jag en ny tid, men 17 juni! Jaja, bättre sent än aldrig, gissar jag.

Vi har ingenting speciellt på schemat idag. Allt beror på såklart på när bilen blir klar. En kan ju hoppas att vi hinner hem till Valborg iallafall.

SONY DSC

 

Hoppas att ni får en bra start på veckan ♥

1 reaktion på “Solig morgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *