Tävling i samarbete med Mysvrån Design

tavling

 

För att fira nystarten utav bloggen sätter jag nu igång en tävling i samarbete med Mysvrån Design. Det som står på spel är denna söta elefant som man kan sätta upp på väggen, rosa eller blå.

Tävlingsreglerna är:

→ Svara på frågan: Vad är det för storlek på elefanten?

→ Dela tävlingen på din blogg/instagram för en extra lott (lämna då länk till inlägget eller tagga posten med #fruganpunktse och #mysvrandesign.

Tävlingen avslutas på söndag den 6/4, klockan 18:00

(kommentarer hålls dolda fram tills att tävlingen är avslutad)

 

5 reaktioner på “Tävling i samarbete med Mysvrån Design

  1. Du då skall jag tipsa dig, jag hade tvärtom, min hy va grym under grav, men efteråt.. nej nej nej massa finnar och en riktig tonårshy. Men jag har nu kört på zink och pantoten ett längre tag och bara efter 3-4 dagar så började hyn reparera sig själv. Jag fick tips av min svägerska som har samma problem och samma där funkar kanon, min kusin hade värre än mig och efter 1 v, stor förbättring. Gå in på life hälsobutiken och köp zinc och pantoten, jag kan näst intill lova att du kommer märka skillnad direkt.

    nej men fy :( lilla vännen, hoppas att hon kryar på sig snabbt. Det gick bra på dansen, så himla roligt, själv? tränar du ngt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *