TGIF

Det känns lustigt att säga att det är skönt att det äntligen är fredag eftersom att jag inte har en ”vanlig” vardag med ett jobb att gå till. Men trots det så är det något speciellt med fredagskänslan. Det är som att det sitter kvar från då jag var liten, att fredag är något speciellt. Dock är det ju skönt med fredag eftersom att jag vet att H är ledig och Pellan är hemma från förskolan dagen därpå, mysigt :)

Jag har idag varit på ett företag på en ett andra urval för ett jobb, är ett eventbolag så det är inget heltidsjobb, utan ett jobb utifrån deras behov av personal. Det kändes jättebra och det skulle vara så himla skönt att få det.

Här hemma ska vi prova första rätten från Coops ekologiska matkasse, som jag så generöst fick ett värdebevis på i goodiebagen från bloggbrunchen. Hämtade ut den häromdagen men eftersom att H har varit bortrest så ska vi laga första måltiden idag. Återkommer med betyg efter att vi inmundigat maten :)

SONY DSC

 

SONY DSC

 

Det var snarare en matkartong än en matkasse som vi fick, men se så mycket gott som låg däri! :)

Hoppas ni får en fin kväll! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *