Trött mamma

Igår då vi satt och åt middag, så sade jag till min man att vi ju kunde sitta vid köksbordet senare då Pellan hade somnat. Vi kunde dricka lite Törley och prata och kanske spela något spel, sådant som vi aldrig tar oss tid till. Vi var båda överens om att det lät som en bra idé. Klockan tickade på och det blev dags för nattning. Det var en ledsen tjej som skulle sova, hon var förfärad över att jag hade ett plåster på min tumme och hon vägrade hålla i den handen. Vårt barn är väldigt närhetstörstande och vill alltid ”hådda hadd” då hon ska sova, men igår var det bara en hand som var godkänd. Nattningen tog lite längre än vanligt och jag fick ligga lite närmare än vanligt eftersom att hon var så upprörd över min skadade tumme. Detta slutade således i att även jag somnade. Så, något mys vid köksbordet blev det då inte. Men jag sov gott.

Fick ett fint besked igår, företaget jag var på säljutbildning på, mailade och informerade mig om att de gärna vill ha med mig. Så himla fantastiskt! Tänk att jag också har ett jobb nu. Vet inte riktigt vilken sysselsättningsgrad det kommer att handla om och jag vet heller inte hur jag ska lösa det med alfakassan, men det fixar sig. Så ikväll dricker vi lite Törley och firar det hela lite extra :)

Om några timmar ska vi träffa Pellans kompis och hans nya lillebror, äntligen får vi se den lilla parveln :)

Vad hittar ni på idag?

SONY DSC

2 reaktioner på “Trött mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *