Älskar Lördagar!

Vilken himla mysig dag vi har haft, idag igen :) Vi tog oss ner till Järntorget i förmiddags varifrån vi traskade till Allégården i Haga där det var vintagemässa. Tänk så mycket finare klänningar det fanns på 50- och 60-talet, och dessutom välsydda eftersom att de fortfarande håller. Jag provade en klänning, den satt perfekt runt midjan, men jag hade behövt en bröststorlek cirka tre storlekar större än vad jag har idag, och då tyckte jag det var lite tråkigt att köpa den ;) Hittade däremot ett par örhängen från Vintage in my Heart som jag blev nöjd med.

SONY DSCVisst är de söta? :)

Sedan var det dags för lunch och vi gick och satte oss på ett litet italienskt ställe i Linnéstan där vi åt importerad pizza och drack väldigt gott kaffe. Även Pellan höll med om att kaffet var delikat, hon ville bara ha mer och mer :)

Då vi var klara med maten så gick vi till Plikta, idag igen. Endast för att det är så roligt att se hur det lyser i ögonen på min unge då hon klarar av att klättra upp till rutschkanorna och åka ner helt själv. Hon blir så stolt över sig själv :)

SONY DSC

 Litet barn, stor rutschkana :)

SONY DSC

När vi kom hem så var det direkt ner i säng för lillan, hon var så trött och somnade på direkten. Var en sväng på bagageloppisen här bredvid oss, gjorde några fynd som jag kan visa er senare :)

Ha en fin kväll! ♥

3 reaktioner på “Älskar Lördagar!

  1. Min shoppingpåse var inte tung den heller, när jag gick från mässan. Desto mer hittade jag på Haga Nygata. Älskar att strosa omkring i Haga!

    Vad många roliga lekplatser ni besöker! Plikta är ju en favorit såklart, men den i Frölunda har vi aldrig besökt. Tack för tipset!

    1. Jag älskar också Haga, skulle nog kunna gå runt där hela dagar :)
      Ja, det är spännande att åka till lite olika lekplatser, och just Plikta är lite väl hysterisk för oss än så länge. När Pellan blir lite äldre så tror jag att hon kanske kan uppskatta den på ett annat sätt. Men den i Frölunda kan jag starkt rekommendera! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *