Ayurveda och Raw Food

Hej på er! :) Imorse fick vi sovmorgon. Pellan kom till oss inatt någon gång, jag har ingen aning om när för jag sov som en stock. Men imorse vaknade hon tidigare än oss, och jag halvsov och kände hur hon klättrade på mig och halvsov hon med. Dock när jag öppnade ögonen för att se ifall hon sov, så möts jag av ett par väldigt pigga ögon som stirrar på mig och ett barn som frågar ”Är du vaken nu, mamma?”. Haha, jag kunde knappt hålla mig för skratt. Gullunge, hon blev så glad över att inte behöva vara vaken ensam :)

Vid lunchtid så for jag iväg till Svenska Mässan där det nu i helgen är Yoga Games och Hälsomässa. Jag hälsade på tjejerna från min gamla praktikplats och stod med dem i deras monter. Sedan gick jag på en föreläsning om Ayurveda. Tidigare har jag bara hört ordet men inte haft någon aning om vad det egentligen innebär, så det var kul att få lite mer information om det. Jag som generellt är fascinerad utav religion, filosofi och mytologi, tyckte det var väldigt spännande :) Köpte en bok om just ämnet, så den ska jag bläddra lite i då tillfälle ges :)

Efter mässan träffade jag min fina vän E som för närvarande bor ända bort i Stockholm. Hon bjöd mig på sen lunch på RawFood-baren i Vasastan. Jag hade aldrig varit där innan, men kan starkt rekommendera det! Vi åt båda två deras Raw-pizza och den var supergod! Och mätt blev jag med! Sedan avslutade vi med lite glass, som också var fantastisk. Ja, jag blev nästan lyrisk :)

SONY DSCVisst ser det gott ut?!

Sedan tog vi en sväng på stan innan jag åkte hem till min lilla familj.

Vi har ätit middag och festar till det med lite chips innan det är läggdags för den lilla och Eurovision för oss stora.

Hoppas att ni har haft en fin dag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *