Fantastiskt

Oj vilken dag det har varit! Först så var vi som sagt var i Slottsskogen där Pellan fick springa Minivarvet, och efter det så tog vi oss ut till Hisingen för att titta på Amerikansk fotboll. Vädret idag har varit helt fantastiskt! Under de två timmarna som vi såg på matchen så satt vi på en filt i solen och bara njöt, det kändes verkligen som sommar igen. Helt underbart!

Efter matchen så åkte vi hemåt igen. Det var kaos i spårvagnstrafiken, så vi fick gå av några hållplatser tidigare än planerat och sedan vandra hemåt därifrån. Mötte många människor med medalj kring halsen och fortfarande var det många som fortfarande sprang. Jag är så himla imponerad av alla som orkade ta sig igenom loppet, dels med tanke på hur långt det är, men också med tanke på hur varmt det varit idag. Har fått en galen tanke på att springa själv nästa år, bara för sakens skull.. Vi får se hur det blir med den saken :)

Då vi kom hem så började H med maten och jag och Pellan var ute och vattnade grödorna i landet. Sedan satt vi ute och åt middag tillsammans med grannarna, så himla trevligt att alla börjar röra sig utåt istället för att bara sitta inne. Efter maten så bytte vi bord och satte oss hos några andra grannar istället – det gäller ju att hinna med att prata med alla som är ute ;) Då klockan blev mer så gick H in med Pellan för att hon skulle sova, och jag fick sitta kvar och dricka vin och prata med de andra. Nu är jag precis hemkommen och ska alldeles strax sova. Den andra delen utav min familj ligger i Pellans rum och sover redan :)

SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

Slutsatsen är att vi har haft en riktigt mysig dag. Så himla skönt med helg då vi får umgås hela familjen.

Hoppas att er dag har varit precis lika bra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *