Fredagsmys

Vet ni vad?! Idag har jag köpt mig en ny cykel. Det var på tiden, har velat ha en ny i ungefär ett år, men tack vara den ekonomiska situationen så har det tidigare inte gått. Nu däremot kom den dagen då jag kunde gå till affären och på stört köpa den som jag hade tittat ut. Det blev en Sjösala Amanda, 7 växlar vilket nästan känns som ett måste ifall jag ska komma upp för backen till Pellans förskola :) Jag är så himla nöjd! Nu ska här cyklas så det står härliga till!

Photo 2014-05-02 12 01 31

 

Den ser väldigt lila ut på bilden, men egentligen är den ”satin”-färgad, så den skiftar lite. Jag klagar dock inte eftersom att lila är en av mina favoritfärger. Nu ska jag bara fundera på ifall jag kanske skulle ta och pimpa den med något virkat ;)

Såklart hämtade jag Pellan på förskolan och hon var glad över att få cykla hem. Haha, ”cykla fortare mamma!” skriker hon. Skönt att hon gillar fart så att hon inte sitter där bak och är rädd.

Photo 2014-05-02 15 10 02

 

Med hjälm på huvudet så står öronen ut lite mer än vanligt, men jag tycker det är väldigt fina utstående öron ♥

Nu har vi fredagsmys i sängen. Har inte bäddat in bäddsoffan idag, så vi dricker äppeldricka och ser på iPaden, min unge och jag. Pappan är på jobbet fortfarande och ska sedan på fotboll, så han kommer inte hem förrän senare.

Hoppas ni har haft en bra dag och att kvällen blir mys!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *