Innedag

Åh, idag regnar det igen. Får se ifall vi kommer ut, men just nu känns det inte så lockande. Nu vill jag helst bara sitta under täcket med min onepiece :) Vi har iofs inga storslagna planer idag, ska bara åka och handla, annars tar vi det nog lite som det kommer.

Jag känner mig nästan bakis efter att vi satt uppe så länge och såg på Eurovision igår. Tittade ni med? Vad tyckte ni? Vann rätt låt?
Jag älskade låten!
eurovision-song-contest-conchita-wurst-als-bondgirl-41-51776739

Vad gör ni idag?

4 reaktioner på “Innedag

  1. Åh det regnar som sjutton här också synd om lammen som fick skutta ut för första gången idag hos fårbonden härintil.

    1. Åh, har lammen fått komma ut nu? Vi får se till att ta oss iväg till dem nästa gång vi kommer till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *