Internetlöst

Imorse tänkte jag att jag skulle se på det sista avsnittet utav ”Hart of Dixie”, men icke sa nicke, internet var ur funktion. Så himla typiskt, när jag har tid och allt. Men jag får ta det ikväll istället, för nu är vi uppkopplade igen. Tydligen var det ett avbrott som berörde alla bredbandskunder i Göteborgsområdet, men det var ändå lite surt att det var just nu.

Jag har idag varit och lunchat med de fantastiska kvinnorna på Nia Movement där jag gjorde praktik för ett tag sedan. Vi har inte träffats sedan jag slutade där, och det är nog en månad sen. De övertalade mig att gå på en yogaklass på fredag förmiddag med den omtalade och omtyckta Ateeka. Hon var här i Gbg för ett tag sedan, men då fick jag tyvärr inte tillfälle att träffa henne. Ska bli spännande att få uppleva henne och det som alla pratar om. Orsaken till att hon är här just nu är att det i helgen är Yoga Games på Svenska mässan. Jag kommer inte gå dit för att delta på några klasser, men ska väl eventuellt dit och hänga lite i montern som Nia Movement har :) Vi får se hur helgen blir helt enkelt.

Nu sitter jag här med min älskade Pella, hon och jag har tjejkväll idag eftersom att H är i Stockholm och jobbar. Mysigt, hon får nog sova hos mig hela natten tror jag ;) Det fina är ju att jag inte sover sämre för att hon ligger bredvid, jag tycker bara att det är otroligt mysigt ♥

SONY DSCFör övrigt så regnar det idag igen. Väderprognosen för de närmaste dagarna ser inte heller så där ljus ut, men som jag sagt tidigare, efter regn kommer solsken!

Hoppas att ni har en fantastisk dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *