Loppi Sommar

I förra veckan fick jag hem en låda på posten, det var Loppis Blogbag ”Sommar” som jag fått äran att recensera.

SONY DSCDetta fanns däri:

  • Duschcreme från Neutral, och precis som Neutrals mer kända tvättmedel, så är den godkänd av Astma- och Allergiförbundet och Svanenmärkt. Utan parabener, färgämnen, parfym och andra otäckheter :) Har inte fått tillfälle att prova den än, men jag skulle gissa att den blir en favorit här hemma.
  • En DVD-film, ”Walking with dinosaurs”, från Fox Paramount Pictures. Denna har vi inte kunnat titta på än eftersom vi varit lata och inte kopplat in vår dvd-spelare sedan vi satte upp nya hyllan.
  • Brun-utan-sol-mousse från Apoliva. Den ska gradvis bygga upp färgen, vilket jag tycker är bra då det inte uppenbart syns att en har på sig ”BUS”. Ska prova den när tillfälle ges.
  • Från Ullmax fick jag en vattenflaska samt två par träningsstrumpor. De sistnämnda är tillverkade utav bland annat bambu vilket transporterar bort fukten lättare, och så är de förstärkta med frotté i sulan. Detta kommer lätt att bli mina favoriter, tur jag fick två par!
  • Ett läppstift och Vitamingodis från Yves Rocher. Läppstiftet heter ”Sheer Botanical lipstick” och var väldigt lättapplicerat. Jag som blivit tillräckligt stor (gammal?) nu börjar tycka det är lite kul med läppstift, så det här har blivit ett av mina favoriter. Tummen upp! Vitamingodiset kan jag däremot inte säga att jag älskade. De smakade lite mysko, men å andra sidan har väl vitaminer aldrig smakat speciellt gott? Något som däremot är bra med dem är att de är utan gelatin, konserveringsmedel, färgämnen och sötningsmedel.

Photo 2014-05-25 10 12 26

 

  • Från Acrilex fick jag tabletter mot åksjuka. Det är sugtabletter med ingefära i som ska hjälpa mot åksjuka utan att ge någon dåsighet. Jag som har SUPERlätt för att bli åksjuk (en anledning till att jag helst kör själv), måste givetvis prova dem, ÄVEN fast jag inte är ett stort fan utav just ingefära. Men det får vara värt ett försök iallafall!
  • ”LSHP” Mealbar (Low Sugar High Protein) från Naturdiet. Ett perfekt mellanmål då en är i farten, med lågt kaloriinnehåll och högt proteininnehåll. Den motsvarar också 1/5 av dagsbehovet av vitaminer och mineraler. Har inte testat än, men kommer garanterat att göra det, jag gillar ju Naturdiet, så himla smidigt mellanmål.
  • Sist men inte minst så fick jag X-travital Kvinna som innehåller Tiggarnöt, vilket jag nog aldrig hört talats om innan. Tydligen så är det en ört som ska främja kvinnlig lust. Dessutom innehåller den soja, lignaner (fytoöstrogen som liknar kroppens egna östrogen) från linfrö, kalcium, och D-vitamin.

Tack Loppi för att jag får prova allt detta! ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *