Ny plånbok och väska

Det var inte bara imorse jag satte mig på cykeln i regnet. Hade ett paket som skulle hämtas ut, så då var det bara på med hjälmen igen och fara iväg. I paketet låg min nya väska och plånbok från CarrieAlong. Jag hade tidigare inte hört talats om dem, men tydligen så är det så att de är en del av Skandinaviens äldsta läderkedjor och de har även fysiska butiker i Danmark.

Oavsett vad, så är jag supernöjd! Leveransen kom i rätt ögonblick också eftersom att min plånbok har gått sönder och min väska som jag köpte i Kroatien i somras, också håller på att falla isär. Så går det väl när en använder den varje dag, gissar jag :)

SONY DSCVisst är den fin? Jag som ”måste” ha alla möjliga kort med mig kan fortsätta ha det eftersom att denna plånbok är lika stor och har lika många fack som min nuvarande. Smidigt, då slipper jag rensa ;) Ni kan hitta plånboken här.

Väskan jag köpte verkar tyvärr inte finnas kvar i deras webbshop, men det kanske finns möjlighet att kontakta dem ifall ni är nyfikna på den. Den heter isåfall ”Dixie axelväska, Tola, black/gold”.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

Visst är den också jättefin!? Jag är som sagt var riktigt nöjd, även fast jag egentligen inte är en ”guldig” person. Brukar föredra silver, men omväxling kan ju förnöja ibland ;)

Just ”Dixie” är inget märke jag heller har hört talats om innan, men de har även märken som är lite mer kända, t.ex. Fjällräven, Haglöfsoch Samsonite. Så, in och ta en kik ni med, jag lovar att ni inte blir missnöjda :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *