Oplanerat

Vi vaknade tidigt imorse av en ledsen tjej. Hon sa att hon hade ont i halsen och var väldigt gnällig, så jag bestämde att ha henne hemma från förskolan, jag hade ändå ingenting planerat för dagen. Dock piggnade hon till efter frukosten, så vi gjorde oss iordning för att åka ut och leta sommarskor till henne. Efter att bilen börjat rulla iväg så tyckte jag den skakade oerhört, skrämmande mycket. Stannade för att tanka och för att se vad som var fel. Jo, punktering. Tack! Fick vänta på bärgarn i ungefär 40 minuter, sedan efter att han hjälpt oss att få på reservdäcket, så åkte vi till verkstan. Där väntade vi nästan två timmar innan allt var klart. Domen: däcket gick inte att rädda. Med andra ord blev vi tvungna att köpa ett nytt. Tack igen!

Till slut kom vi då åter i fas med våra planer, även om tidsschemat var lite rubbat. Vi hittade skor både Pellan och jag, plus en klänning till den mindre utav oss med. Dock kan jag inte visa er just nu, allt ligger kvar i bilen eftersom att jag fick bära in ett sovande barn därifrån.

Återkommer senare :)

Hoppas att ni har det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *