Tips inför Mors Dag

De flesta utav er har säkert hört talats om Glossybox, en prenumeration där en får hem en box i månaden med skönhetsprodukter? Jag har länge funderat på det, men utan inkomst så är det inget en unnar sig, direkt. Däremot fick min lillasyster det i julklapp utav oss, och jag tror att hon är nöjd :)

Nu har de en ”Limited Edition”-box som de skickar ut inför Mors Dag. Den kostar 269/299 kronor, beroende på ifall en är aktiv prenumerant eller inte. Värdet på den är 1000 kronor, och det kallar jag en deal! ;)

mothersday2014_slider_SESå, alla föräldrar, i år gissar jag att mammorna ger er ”fria” tyglar när det kommer till Mors Dags-present ;)

Klicka på bilden så kommer ni direkt in till beställningssidan.

(Bild lånad från glossybox.se)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *