Upp igen!

Jag skrev att jag hade feber igår. Den är borta! Wiie! Även om jag fortfarande känner mig lite lustig i kroppen så är det skönt att slippa febern. Jag misstänker att det har att göra med att jag börjat äta antiinflammatorisk medicin mot axeln jag har ont i. Jag förstår inte varför jag inte började äta den tidigare, efter tre dagar gör det så mycket mindre ont och jag kan röra mig mer normalt igen.

Det gick bättre med lämning utav Pellan på förskolan idag, men det kan också ha berott på att hon lämnades till en pedagog som varit med från början. Hon känner sig trygg med henne, helt enkelt. Jag kanske fick er att tro igår att jag är missnöjd med barnomsorgen och förskolan, men det måste jag poängtera att jag inte är. Igår kändes det bara så ledsamt att behöva gå ifrån min ledsna unge. På snart ett och ett halvt år så tror jag att Pellan har varit ledsen vid max åtta lämningar, så det är inte så allvarligt. Men trots det så gör det fortfarande ont att behöva gå därifrån och lämna henne gråtandes.

Hoppas att ni har en fin dag, nu ska jag hoppa in i duschen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *