Är sommaren över nu?

Vi har under några dagar varit nere i stugan och tänkt att solen skulle skina på oss, men den har lyst med sin frånvaro. Igår låg vi inomhus hela dagen, ute var det storm, åska och regn. Så ja, nu känns det som att sommaren är över. Men vilken sommar vi har haft sen, och så mycket saker vi har fått vara med om!

Det mest spännande och annorlunda vi var med om var då vi var i en älgpark och på älgsafari. Jag trodde aldrig att jag skulle få komma så nära älgar, och framförallt aldrig att jag skulle få pussas med älgarna :) Men det gjorde jag, eller snarare matade dem med munnen. Pellan var av delad uppfattning, hon tyckte att det var spännande, men också lite läskigt. Men herregud, älgarna är inte direkt små, så jag förstår henne.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Detta var Pellans kompis, Gustav. Han var tre månader och i lagom storlek :)

Stället heter Virum älgpark och ligger inte långt ifrån Vimmerby. Jag kan absolut rekommendera ett besök dit, för både stora och små!

Vi är inne i stan hos mamma och pappa nu, passar på när det ändå inte är badväder. Men ikväll åker vi ner till stugan igen, och så hoppas vi på att få vakna upp till en strålande sol så att vi kan dricka morgonkaffet på bryggan. ♥

 

 

1 reaktion på “Är sommaren över nu?

  1. Jag tror tyvärr den riktiga sommaren är slut nu.

    Jag har aldrig hört talas om Virum älgpark ska absolut ta mig en titt på deras hemsida :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *