Fjärde dagen

Det kanske inte är så konstigt att vi sover dåligt om nätterna här nu. De första två nätterna handlade det nog mest om att Pellan hade ont, men inatt så handlade det enbart om att hon var frustrerad över att inte kunna röra sig ordentligt i sängen. Och som hon gnällde. Hon var inte ledsen, men låg liksom och pep. Jag lider så fruktansvärt med henne och hoppas att det nya gipset ska göra det lättare för henne. Två dagar till med detta tunga gips innan det byts ut på torsdag.

Vi har ingenting planerat idag, som väntat med tanke på situationen, men vi får snart besök utav min barndomskompis från låg- och mellanstadiet. Blir bra för Pellan att få något annat att tänka på en stund. Sedan hoppas jag att regnet försvinner så att vi kan gå ut en sväng med rullstolen.

Ha en fin dag!

Hörs senare ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *