På tåget

Godmorgon!
Idag kändes det som att jag var uppe med tuppen eftersom att jag för första gången på hela sommaren, ställde väckarklockan. Inte för att det var så där okristligt tidigt (06:15), men det känns ändå väldigt ovant.

Nu sitter jag på tåget mot Stockholm från Nyköping. Idag ska jag på utbildning inför ett uppdrag jag ska jobba med under några veckor i höst. I våras blev jag ju anställd på ett eventbolag i Göteborg, och nu har de fått ett uppdrag från Mecenat som jag ska jobba för. Jag kommer att vara en av flera personer som åker runt i landet och presenterar Mecenats studenterbjudanden som de har tillsammans med samarbetspartners. Detta ska bli hur kul som helst! Jag kommer att få åka runt till städer där jag aldrig varit och träffa massor utav nya människor. Sätter igång den andra September, och sedan slutar vi i Oktober. Dock kommer vi att mellanlanda i Göteborg några gånger under turnén, så jag kommer inte vara utan mina hjärtan i hela fem veckor, som tur är :) Men sedan finns ju telefon och Facetime och det där, så det löser sig.

Så, utbildningen kommer att vara under hela dagen idag, sedan sover vi kvar, och imorgon innan jag åker tillbaka till Nyköping så ska jag på ett annat spännande möte – ni vet, angående det som jag har sagt till er att ni måste hålla ögonen öppna på ;) Ni kommer att få mer information efter mötet, jag lovar er. Men jag kan bara återigen uppmana er om att VERKLIGEN hålla ögonen öppna ;)

Bild 2014-08-21 kl. 07.59

 

Ha en fin dag nu! ♥

2 reaktioner på “På tåget

  1. Åh, fining!! Vad fantastiskt roligt det låter! Hade mycket med Mecenat att göra när jag jobbade på Handelshögskolan!
    Spännande att se vad som väntar!
    Kram fina vännen!
    //Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *