Välkomna tillbaka!

Nu har jag haft ett välbehövligt sommarlov och känner att jag återigen har kraft och ork till att engagera mig här.

Så, vad har hänt då? Eller, vad har inte hänt?
Sammanfattningsvis så kan jag börja med att säga att vi har haft några fantastiska veckor med nära och kära, på landet, vid havet, på utflykter och så vidare.

Vi började semestern med att åka till H’s föräldrar i Småland, där vi spenderade två veckor tillsammans (med avbrott för brorsans 20-årsfest) och hade en underbar tid.

Jag har jättemycket att berätta, men tänker att jag ska bespara er litegrann utav informationen :) En av dagarna var vi iallafall på Astrid Lindgrens Värld, jag, Pellan och Pellans farmor. Det var en väldigt varm dag, och mycket folk, men jag tycker att vi gjorde det bästa av situationen och Pellan var väldigt nöjd!

Fotor081119513Höjdpunkten var nog att få träffa Pippi och kramas med henne, men det som fascinerade mest var nog ändå alla små hus som hon kunde få gå in i. Hon hittade skurborstar och sopkvastar, möblerade om, ”lagade mat” och pysslade med det mesta. Det är ordning och reda på henne :)

Just Astrid Lindgrens Värld känns som en plats dit en kan gå även om inte barnen är inblandade, det är så mysiga miljöer, små gulliga butiker och fin natur. Men såklart blir det ännu roligare ifall det är barn med! Vi har tur som har farfar och farmor så nära (2 mil) Vimmerby, så det blir nog återbesök nästa sommar igen, skönt att slippa inkvarteras på camping ;)

Fotor0811195829

Det känns riktigt kul att blogga igen, hoppas att ni är några som fortfarande kikar in här! :)

Kram på er! ♥

PS. Det kommer att hända spännande saker under hösten, så det är bäst för er att hänga med! ;)

 

2 reaktioner på “Välkomna tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *