Vardagen

Herre min je, jag trodde inte jag kunde vara så dum att sätta i mig en massa glass då jag vet att jag är lite överkänslig mot laktos, men jorå, jag har lyckats bevisa motsatsen för mig själv… Men gudars, det var ju så gott med glass!!! :)

Igår var jag och Pellan och hälsade på hennes förskola i ett par timmar, både för hennes och pedagogernas skull. Det gick hur bra som helst, hon var så himla lycklig över att få komma tillbaka dit och träffa alla igen. Det var med andra ord en lycklig tjej som lämnades på förskolan i förmiddags :) Jag är så otroligt stolt över henne – min lilla kämpe.

SONY DSC

♥♥♥

Det är så fantastiskt skönt att vara hemma i lägenheten igen. H har slipat och målat köksgolvet under tiden vi varit borta, så det känns lite som ett nytt kök, det blev superfint. Bara att nu kunna sitta och ha lite egentid, är så mycket värt. Ligisten kommer hem om några timmar, så det gäller att passa på ;)

Hoppas att ni har en bra dag, själv ska jag försöka lugna min mage en stund…och ingen mer glass idag.. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *