Hej från turnén

Godkväll!

Sitter nu på ett hotellrum i Västerås och de senaste dagarna har varit galna! Mycket resa, mycket jobb, men väldigt, väldigt roligt. Vet inte hur många jag har träffat och pratat med, men där vi var igår så hade de ett jippo dit det hade sålts 8000 förköpsbiljetter. Nu kom såklart inte alla och pratade med oss, men en hel del utav dem.

I förrgår natt sov vi i Linköping, natten till idag så sov vi i Uppsala, och nu är vi som sagt var i Västerås. Känns konstigt att vara iväg och fara så här, det är lite speciellt. Men det är kul att se sig om lite, och framförallt träffa alla människor.

Jag orkar tyvärr inte skriva så mycket mer, ville mest bara uppdatera er lite :)

Hoppas ni har det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *