Mot jobb!

Sitter just nu på tåget på väg till Stockholm och turnéstart, men det var ett under att jag inte missade avgången imorse. Satte mig på spårvagnen och tänkte att jag hade gott om tid på mig, att jag skulle komma fram till centralen i tid för att hinna köpa lyxfrukost. Då jag skulle köpa biljett på vagnen så insåg jag att jag hade åkt ifrån min betalkort, suck! Fick gå av efter två stationer, åka tillbaka, kånka väskan hem igen, hittade först inte kortet…men i rättan tid så kom det fram och en taxi stod och väntade på mig utanför huset – tack H! Det var såklart massor utav trafik, så någon stressfri tid på centralen blev det inte, dock han jag trots allt köpa frukost, tack och lov!

Är snart framme i Stockholm, och senare i eftermiddag åker vi till Linköping för att jobba första dagen där imorgon. Detta ska bli så himla roligt och spännande! Trist att inte få träffa familjen på några veckor, men så är det..

Hoppas ni mår bra och har en bra dag. Jag ska försöka överleva min förkylning utan att somna idag, men det löser sig nog :)

Ha det fint!

IMG_5365-1.JPG

Min utsikt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *