Höstlyx

Vet ni vad? Jag tror att inspirationen för att blogga har börjat hitta tillbaka till mig. Den har varit lite på semester, men efter igår kväll så kände jag att det nog är dags att sätta igång och skriva igen.

Så, vad gjorde jag då igår? Jo, det ska jag berätta för er! :)

Jag hade den stora äran att bli inbjuden till ”Höstlyx 2014* för mammabloggare här i och runt Göteborg, så gårdagskvällen spenderades på Le Pain Francais på Avenyn. Kvällen började med lite mingel där vi fick en välkomstdrink och möjlighet att gå runt och kika lite på vinstborden. Jisses vad sponsorer de hade fått med, jag är så himla imponerad utav Sandra och Johanna (JoSa Event) som styrt med detta!

Vi fick sätta oss till bords där vi startade med ett mindre vinstregn ;) Sedan efter en stund så kom maten in på bordet, och vilken mat sen. Jag åt entrecôte, pommes och bearnaisesås och det hittade ner i magen helt utan problem! Serveringen på stället var väl sådär, men maten, atmosfären och känslan i lokalerna vägde upp det. Plus det goda sällskapet förstås! Hade äran att få både Alexandra och Jennifer till bordet och det var mysigt att få sitta ner och bara prata massor, är inte så ofta den chansen kommer tyvärr.

SONY DSC SONY DSCSONY DSC SONY DSCUnder maten så fick vi höra lite korta presentationer från några utav huvudsponsorerna – vilka det var kommer jag återkomma till :)

Då vi gick hem så fick vi inte bara en eller två goodiebags med oss, utan fyra!!! Plus två vinster!! :) Jag var en lycklig tjej som satte mig på spårvagnen.

SONY DSCKom tillbaka snart igen för att få se vad innehållet i dessa påsar är ;)

Så länge, ha en fortsatt fin vecka! ♥

 

 

1 reaktion på “Höstlyx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *