Julklappstankar

Eftersom att vi har ett treårskalas och julafton väldigt nära varandra, så gäller det att vi planerar inköpen utav julklapparna. Dessutom bor vi ju inte på en jättestor yta, så där gäller det också att tänka till. Vi har redan bestämt vad vi ska köpa, det känns skönt :)

Sedan har vi en liten tradition i vår familj där vi köper julklappar till oss själva också, ett perfekt tillfälle att unna sig något en annars kanske inte skulle köpa. Igår gjorde jag beställning på min julklapp till mig själv – en prenumeration på Glossybox :) Nu har de ju ett samarbete med Make up Store så att alla prenumeranter får en ”full size product” i varje box, och det säger jag inte nej till. Jag älskar ju deras produkter, så det är perfekt!box_kvadratisk_2014_stor_2

1. / 2. / 3.

Detta är de tidigare produkterna som varit med i månadsboxarna.

Den här månaden så har de gått ut med att det blir en läpprodukt vilket jag ser fram emot väldigt mycket :)

Unnar ni er någon julklapp?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *