Nya sulor

Ibland är det tur att vi inte bor i den norra delen utav landet, isåfall hade vi legat risigt till eftersom att vi först idag byter till vinterdäck.
Sitter nu och väntar på att de ska ta in bilen och skifta, lite segt med tanke på att jag är 20 minuter tidig ;)
Blev tvungen att först åka förbi vårt förråd för att dels lämna två kartonger med urvuxna kläder och jackor som inte riktigt hör säsongen till. Sedan det viktigaste var då att hämta däcken som vi har förvarade där.

Efter att jag varit tillbaka till förrådet för att lämna sommardäcken och hämta vinterkläder så ska jag till Frölunda Torg en sväng, leta julklappar bland annat. Jag har inte riktgt fattat att det är julafton om inte ens en månad..

Hoppas ni har en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *