Jag är en vinnare!

Jag som aldrig brukar ha någon tur i tävlingar, har ni vunnit två stycken på väldigt kort tid, så himla roligt!! :)

Den första tävlingen jag vann var på Instagram för ett tag sedan. Det var Johanna på Highway Design som lottade tre olika typer utav kalendrar, där jag vann precis den jag önskade :)

calendar_1-400x533
Bild lånad från Highwaydesign.fi

Det är den snyggaste kalendern jag någonsin har ägt, så ni kan tänka att jag är lycklig! :)
Kika in på hemsidan och webbshopen och se allt fint som finns där!

Den andra tävlingen jag vann var hos Johanna, hon har haft en julkalender i sin blogg, där vi hade äran att vinna i lucka 22. Priset var en tigerväska ifrån Trunki som kommer att vara perfekt för Pellan att packa i. Vi insåg ju här då vi packade för julen, att hon värderar det där med vad som är viktigt att ha med sig, lite annorlunda än oss andra. Därför kommer en riktig väska bra till pass :)

trunki-tipu_front1

 

Inte nog med dessa två vinster, så vann jag även då vi spelade bingolotto på uppesittarkvällen – en nyårslott blev priset, haha! ;)
Kanske skulle ta och köpa mig en trisslott nu när jag verkar ha sådan tur!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *